Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Nesvakidašnja potjera: Policajac trčao za čovjekom na ulici

Nesvakidašnja potjera: Policajac trčao za čovjekom na ulici
Foto: Screenshot | Nesvakidašnja potjera: Policajac trčao za čovjekom na ulici
N.N.

Danas se Internetom proširio nesvakidašnji snimak na kome se vidi prava policijska potjera. I to još na dvije noge.

Naime, na snimku je policajac koji trči za nepoznatim muškarcem u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace u Beogradu i na kraju ga sustiže.

Filmska jurnjava se odvijala preko trotoara, ali i između parkiranih vozila.

Međutim, u jednom trenutku nailazi tramvaj iz suprotnog smjera koji blokira pogled na ovu jurnjavu i baš tada djeluje da policajac hvata nepoznatog muškarca, a potjera se uspješno završava. Za sada nije poznato za šta je osumnjičen čovjek sa snimka i zbog čega se dao u bijeg.

Snimak je na društvenim mrežama izazvao niz komentara koji su uglavnom bili duhovitog karaktera pošto se ovakve jurnjave obično viđaju samo na filmu. Neki su komentarisali da je zeleni tramvaj koji je zaklonio pogled "baš prošao u najbitnijem trenutku", prenosi "Blic.rs".

Drugi su pak spekulisali zbog čega je mladić bježao te su šaljivo komentarisali da je moguće da momak "nije imao Busplus kartu".

Video možete pogledati OVDJE.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije