Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Nevrijeme kakvo Našice ne pamte uzrokovalo velike štete

Nevrijeme kakvo Našice ne pamte uzrokovalo velike štete
Foto: Radio Našice | Nevrijeme kakvo Našice ne pamte uzrokovalo velike štete
N.N.

NAŠICE - Područje Našica danas popodne pogodilo je olujno nevreme koja je prouzrokovalo veliku štetu, a gradonačelnik tog mjesta na istoku Hrvatske, Josip Miletić, izjavio je kako Našice "tako nešto ne pamte".

"Imamo velike štete na javnim i privatnim objektima, stradali su krovovi, od siline vjetra popadala su brojna stabla i oštećeno je puno automobila. Sve relevantne službe su odmah izašle na teren - vatrogasci, radnici komunalnog poduzeća i vodovoda, i odmah krenuli u sanaciju", rekao je gradonačelnik Miletić, prenosi Hina.

Našice se nalaze na istoku Hrvatske, 51 kilometar od Osijeka.

Kako je rekao, padao je i grad i napravljena je ogromna šteta.

U vatrogasnoj službi rekli su da su primili veliki broj dojava koje su se odnosile na materijalnu štetu, bujične poplave, kao i da su stradali neki električni vodovi.

Nevrijeme srušilo stablo u Našicama

Nevrijeme je poharalo Našice. Jaka kiša i vjetar srušili su nekoliko borova u krugu našičke bolnice koji su pali na četiri automobila. Srećom, nitko nije bio u njima. Automobili su u potpunosti uništeni.

Posljedice nevremena... dijelovi grada i naselja na našem području nemaju struje, kuće su poplavljene, a na mnogima su...

Posted by Radio Našice on Уторак, 04. август 2020.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije