Ex -Yu

Nevrijeme pogodilo Novi Sad, pala konstrukcija na pumpi

Nevrijeme pogodilo Novi Sad, pala konstrukcija na pumpi
Foto: Tanjug | Nevrijeme pogodilo Novi Sad, pala konstrukcija na pumpi

NOVI SAD - Krovna konstrukcija na "NIS"-ovoj pumpi na Limanu 3, poznatijoj kao "Mala pečurka" srušila se danas popodne u Novom Sadu, a najvjerovatniji uzrok je nevrijeme koje je pogodilo taj grad, prenose novosadski mediji.

Iz kompanije NIS-a večeras je saopšteno da je usled pada nadstrešnice na njihovoj pumpi "Mala pečurka" tokom nevremena u Novom Sadu jedna osoba upućena na pregled u Hitnu pomoć, a da su dva vozila potrošaca oštećena.

U saopštenju se navodi da je zbog jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad oko 18.15 časova pala nadstrešnica na pumpi "Mala pečurka" u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a.

Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu, navodi se u saopštenju.

Kako je ranije rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, povrijeđen je muškarac star 32 godine, vozač jednog od automobila koji su se u trenutku nezgode nalazili ispod krova pumpe.

On je zadobio nagnječenje grudnog koša, a riječ je o naizgled lakšim povredama.

Prevezen je u Urgentni centar na dijagnostiku i dalje zbrinjavanje.

Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.

Na terenu se nalaze vatrogasci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije