Ex -Yu

Novi detalji iz života Milana Gurovića: "Tukao je Tanju i ranije"

Novi detalji iz života Milana Gurovića: "Tukao je Tanju i ranije"
Foto: N.N. | Novi detalji iz života Milana Gurovića, "tukao je Tanju i ranije"

BEOGRAD - Bivši košarkaš Milan Gurović je osuđen na godinu dana kućnog zatvora pošto je priznao da je pretukao suprugu Tanju i njihovu kćerku Milicu.

Odmah pošto je osuđen, Milan se skriven ispod kapuljače uputio u Novi Sad, gdje mu živi majka.

Međutim, kako Novosti nezvanično saznaju, Guroviću ovo nije prvi put da je fizički nasrnuo na majku svoje djece. Ona je više puta bila u modricama, a kako je rekao izvor blizak porodici, to nije bilo zbog toga što je ona uradila botoks. Upravo o tome je Tanja i svjedočila u petak.

"Tanja je bila stalno pod pritiskom. Milan je stalno ljubomoran, i često joj je pravio probleme jer je mislio da ga ona vara. Ovo nije bio prvi put da ona trpi batine, ali se nadamo da će biti posljednji. Ta priča o tome kako je prošli put polomio ruku dok je tukao je djelimično tačna. Do fizičkog napada je došlo i tom prilikom je povrijedio ruku. Tanja se loše osjeća, ona ne voli publicitet, a još joj je neprijatnije jer njihova porodična intima popunjava stupce u novinama. Ona je zaista blaga žena, dobra, nikada nije voljela da bude u centru pažnje. Kada su se upoznali, ona nije imala predstavu ko je on, tako da priča o tome da je sa njim zbog para pada u vodu.

Ono što je svakako mnogo dramatičnije je to da su se njihovo troje djece veoma plašili oca i njegovih naglih reakcija. Tanjin sin iz prethodnog braka, Dušan, je njihova najveća podrška i izuzetno je vezan za sestru Milicu koju ovih dana obilazi svakodnevno."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije