Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Novi snimak hapšenja Marka Đurića

Novi snimak hapšenja Marka Đurića
Foto: PrintscreenYoutube | Novi snimak hapšenja Marka Đurića
N.N.

KOSOVSKA MITROVICA - Pojavio se novi snimak hapšenje direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju (KiM) Marka Đurića na kojem se vidi sva brutalnost kosovskih specijalaca.

Na najnovijem snimku vidi se kako pripadnici interventne jedinice policije Kosova vuku direktora Kancelarije za KiM po ulici kao da se radi o najgorem kriminalcu.

U jednom trenutku snimka Đurić pada, a pripadnici policije ga na koljenima vuku po asfaltu u Kosovskoj Mitrovici.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je prije nego što je priveden da je došao da poruči da za Srbe KiM "nije i nikada neće biti dio nezavisnog Kosova".

Đurić i generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković, došli su u Kosovsku Mitrovicu nešto prije 17 časova, a Đurić je priveden oko 17.30.

(alo.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije