Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Objavljen novi snimak tuče u kojoj je izboden zet Nataše Bekvalac

Objavljen novi snimak tuče u kojoj je izboden zet Nataše Bekvalac
Foto: Screenshot | Objavljen novi snimak tuče u kojoj je izboden zet Nataše Bekvalac
N.N.

Damir Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden u petak oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Zahvaljujući sigurnosnim kamerama, zabilježen je napad, ali i momenti koji su mu prethodili, pa se tako vidi kako Mihajlović, koji je inače zet pjevačice Nataše Bekvalac, sjedio je sa prijateljem u kafiću.

Uskoro su se približila trojica muškaraca i izbila je tuča.

Kako piše "Blic", Mihajlović je pušten na kućno liječenje i dobrog je opšteg stanja. Očevici su pomenuti portal ispričali da je Mihajlović sjedio sa jednim momkom u bašti i da se u jednom trenutku čula vika. Potom su vidjeli da se Mihajlović tuče sa čovjekom sa kojim je do tada mirno sjedio i razgovarao.

"Ljudi su poskakali po bašti i počeli da se sklanjaju u stranu a deca da vrište, i odjednom su se pojavila još dva muškarca koji su napali Mihajlovića. Ne znam odakle su se stvorili. Možda su već sedeli u bašti spremni da reaguju ukoliko se nešto desi ili su čekali ispred restorana, zaista ne znam. Sve se desilo u par sekundi. Jedan od njih dohvatio je pepeljaru i udario Mihajlovića u glavu, pa nastavio istom merom kada je ovaj pao na zemlju. Posle toga jedan od njih je prišao sa nožem i počeo da ubada Mihajlovića po nogama a zatim su se nonšalantno odšetali iz restorana na zaprepašćenje brojnih gostiju. Deluje mi kao da su bili pripremljeni za kavgu, a u isto vreme me čudi što nisu pobegli već se samo lagano udaljili iz restorana", rekao je neimenovani očevidac za "Blica".

Ranije je objavljen još jedan video ovog incidenta, a njega možete pogledati na OVOM LINKU.

Inače, Mihajlović je jedan od srpskih najboljih i najtrofejnijih MMA boraca i jedan je od osnivača MMA Akademije "Family Fight Team". Prema nezvaničnim informacijama odnedavno je počeo da se bavi i poslovima obezbjeđenja.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije