Ex -Yu

Od strujnog udara stradala dva studenta

Od strujnog udara stradala dva studenta
Foto: Sigmund/Unsplash | Od strujnog udara stradala dva studenta

ZAGREB - Dvojica studenata stradala su u razmaku od jednog dana na istoj lokaciji na željezničkoj pruzi u Branimirovoj ulici, najvjerojatnije od strujnoga udara, prenijeli su hrvatski mediji u petak.

Riječ je o velikoj tragediji, a po svemu sudeći, dva smrtna slučaja su povezana. Policija sumnja kako je, nakon nestanka jednog od studenata u srijedu, 16. marta, njegov kolega otišao da ga traži na području pruge u Branimirovoj ulici te je i sam tamo stradao. Zagrebačka policija je u petak objavila da je u četvrtak u 7.25 između vagona pronađeno tijelo nepoznate muške osobe.

"Juče, 17. marta, u 7.25 na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb  Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka pronađeno je tijelo zasad nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela", saopštila je u petak zagrebačka policija.

Prema informacijama "Jutarnjeg lista", riječ je o 20-godišnjem Nikoli Majklu Sušecu, državljaninu SAD i Hrvatske te studentu Hrvatskih studija, za kojim se tragalo od srijede. Međutim, vjerovatno ne znajući da je njegovo tijelo pronađeno u četvrtak ujutro, njegov kolega Jerko Kučić uputio se na lokaciju gdje je Sušec posljednji put viđen. I on je smrtno stradao na identičan način, a njegovo tijelo je pronađeno u petak ujutro.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije