Ex -Yu

Oduzeto 170.000 evra, oružje, municija i vozila

Oduzeto 170.000 evra, oružje, municija i vozila
Foto: Ilustracija | Oduzeto 170.000 evra, oružje, municija i vozila

PODGORICA - Crnogorska policija je u pretresima na devet lokacija u Podgorici oduzela 173.000 evra, oružje, municiju, eksploziv, vozila, sredstva komunikacije i druge predmete, te procesuirala dva muškarca, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Službenici su oduzeli 173.000 evra, dva vozila bmw, po jedan mini kuper i audi, dva pištolja, pušku, veću količinu pištoljske i puščane municije različitog kalibra", navedeno je u saopštenju.

Oduzeto je i oko pet kilograma eksploziva, tri veća pakovanja detonatorskog štapina dužine oko 11 metara, 12 električnih kapisli, više mobilnih telefona, telefonskih kartica i USB memorija.

Muškarac čiji su inicijali D.J. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu.

Protiv muškarca čiji su inicijali L.D. biće podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Privremeno oduzeti predmeti biće upućeni u forenzički centar radi vještačenja, a o svemu je obaviješten nadležni tužilac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije