Ex -Yu

Oglasio se Krivokapić: Po cijenu života spremni da odbranimo vašu i našu pobjedu

Oglasio se Krivokapić: Po cijenu života spremni da odbranimo vašu i našu pobjedu
Foto: Anadolija/Arhiva | Oglasio se Krivokapić: Po cijenu života spremni smo da odbranimo vašu i našu pobjedu

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić oglasio se na Twitteru nakon što je Skupština usvojila Rezoluciju o Srebrenici i smijenila ministra pravde Vladimira Leposavića.

Nakon brojnih izjava funkcionera DF-a da Krivokapića više ne smatraju za premijera, predsjednik Vlade Crne Gore je na Twitteru poručio da je DF taj koji zajedno sa DPS-om Mila Đukanovića dogovara obaranje Vlade.

"Dužan sam da građanima Crne Gore saopštim punu istinu o onome što se događalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore: DF zajedno sa DPS i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore, a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora", poručio je Krivokapić.

On je dodao da su svi "oni koje DF optužuje za izdaju spremni po cijenu svojih života braniti pobjedu na avgustovskim izborima".

"Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i Parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobjedu na avgustovskim izborima odbrane po cijenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao dio Parlamentarne većine sa Demoktarskom partijom socijalista", naglasio je Krivokapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije