Ex -Yu

Otac pretučenog mladića u Kninu: Zgrožen sam,došao je kući krvav

Otac pretučenog mladića u Kninu: Zgrožen sam,došao je kući krvav
Foto: Ilustracija | Otac pretučenog mladića u Kninu: Zgrožen sam,došao je kući krvav

KNIN - Otac 17-ogodišnjaka, povređenog u napadu na goste kafića kod Knina, kaže da je njegov sin poslije incidenta došao kući krvav i uplakan i da je tražio da se zaključaju sva vrata u kući, strahujući od novog napada.

On je dodao da je njegov sin, koji je najteže povrijeđen u napadu za vreme utakmice Crvene zvezde i Jang bojsa, sada stabilno, prenosi hrvatski N1.

"Ja sam bio kod kuće, dijete je pitalo može li da ide da gleda utakmicu i ja sam ga pustio. Sjedili smo kod kuće ja i žena, a on dolazi sav krvav, uplakan, kaže da zaključavamo sve, da ce doći i pobiti nas", ispričao je on.

On je dodao da je njegov sin sjedio prvi do vrata kafica, kada je došao neko i udario ga po glavi poslije čega je pao, a potom ga je još jednom neko udario po leđima.

Navodi i da je, nakon što mu je sin ispričao šta se dogodilo, otišao do kafica, ali da tamo više nikoga nije bilo.

Otac povrijeđenog mladića kaže da je zgrožen incidentom, napominje da tu živi već 15 godina, a da je ovo prvi incident na nacionalnoj osnovi otkako je on tu.

Pet osoba lakše je povređeno sinoć u Uzdolju kod Knina, kada ih je nekoliko nepoznatih osoba napalo u kafiću. Isto se dogodilo i u mjestu Ðevrske na kninskom području, ali tu nije bilo povrijeđenih. Lokalni hrvatski portali pišu da su bili napadnuti jer su gledali prenos utakmice beogradske Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije