Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Pas izujedao dječaka, teško ga povrijedio

Pas izujedao dječaka, teško ga povrijedio
Foto: Ilustracija | Pas izujedao dječaka, teško ga povrijedio
Tanjug

PODGORICA - Desetogodišnji dječak iz Podgorice teško je povrijeđen kada je na njega u podgoričkom naselju Masline nasrnuo pas, belgijski ovčar malinoa.

Prema saznanjima lista "Dan", dječak je zadobio teške povrede, zbog kojih je operisan u Dečjoj bolnici Kliničkog centra Crne Gore i nalazi se van životne opasnosti.

Njemu je pas nanio više povreda u predjelu grudi i po rukama. Dječak je usljed napada preživio veliku traumu, pa će sa njim, kako je to standardna procedura u ovakvim slučajevima, razgovarati psiholog i psihijatar.

Kako je porodica ispričala, dječaka je pas napao dok je vozio bicikl, a pritom nije provocirao ili izazivao životinju.

Iz Uprave policije kazali su da su upoznati sa incidentom i da su o svemu obavijestili tužioca, prenosi RTCG.

"Policija je obaviještena od strane medicinskog osoblja Urgentnog centra da je primljen dječak sa povredama koje je zadobio od ujeda psa. Od vlasnika psa prikupljeno je obavještenje o navedenim okolnostima”, naveli su iz Uprave policije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije