Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Pendarovski Borisovom: Ljubavi, kako si?

Pendarovski Borisovom: Ljubavi, kako si?
Foto: Screenshot | Pendarovski Borisovom: Ljubavi, kako si?
N.N.

Nedavno je održan samit SEECP u Sarajevu, a snimak sa neformalnog druženja lidera pokazao je da među njima ima i prijatelja koji se na opušten način znaju zezati, te da nije sve napetost i dugi sastanci.

Pozdrav premijera Bugarske Bojka Borisova i predsjednika Sjeverne Makedonije Steve Pendarovskog privukao je pažnju korisnika društvenih mreža, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Način na koji su se pozdravili je takođe pokazao da su dvojica političara u odličnim odnosima.

"Ljubavi, kako si ti, pozdravlja te Zoki", kazao je Stevo Pendarovski pozdravljajući Bojka Borisova.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije