Ex -Yu

Pijan divljao po kafiću pa pucao iz pištolja, uhvatila ga interventna

Pijan divljao po kafiću pa pucao iz pištolja, uhvatila ga interventna
Foto: Pixabay/Ilustracija | U Splitu pijan divljao po kafiću pa pucao iz pištolja, uhvatila ga interventna

SPLIT - U subotu, 31. jula, zaprimljena je dojava da na predjelu Brda u Splitu nepoznata osoba puca iz pištolja, saopštila je policija.

Ubrzo nakon zaprimljene dojave policijski službenici interventne jedinice policije zatekli su dvije alkoholisane osobe, koje su smještene u prostorije za zadržavanje, nakon čega je nad njima sprovedeno kriminalističko istraživanje.

Utvrđena je osnovana sumnja da je 27-godišnjak na naročito drzak način narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu na Brdima, vikom, galamom i pjevanjem te svojevoljno pojačavajući muziku u ugostiteljskom objektu, oglušujući se na zamolbe vlasnika i osoblja da prestane s takvim ponašanjem, navode iz PU splitsko-dalmatinske.

U jednom trenutku izišao je vani u društvu 29-godišnjaka i razbio staklenu čašu o pod, a zatim je oko 18.30 iz parkiranog motocikla jamaha splitskih registracijskih oznaka, kojim je prethodno upravljao, izvadio pištolj kalibra devet mm, koji je zajedno s pripadajućom municijom prethodno neovlašteno nabavio, posjedovao i nosio te u alkoholizaanom stanju iz pištolja u vazduh ispalio više metak i pobjegao s mjesta događaja, čime je uznemirio stanare okolnih stambenih objekata, piše Index.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije