Ex -Yu

Pijana citroenom porazbijala pet auta pa pobjegla

Pijana citroenom porazbijala pet auta pa pobjegla
Foto: Ilustracija | Pijana Citroenom porazbijala pet auta pa pobjegla

​Policija u Puli prijavila je 52-godišnju ženu koja je u petak u poslijepodnevnim satima pod uticajem alkohola vozeći automobil marke Citroen oštetila pet vozila koja su joj se našla na putu.

Prvo je u Ulici Bože Gumpca oko 13:40, kad je izlazila s parkinga prilikom polukružnog okretanja udarila u parkirani Ford u vlasništvu 25-godišnjaka.

Potom je prilikom vožnje unazad udarila u parkirani Mercedes u vlasništvu 55-godišnjakinje. Nakon što je prouzrokovala saobraćajnu nezgodu s materijalnom štetom, ona se u Citroenu udaljila s mjesta događaja.

Nakon toga je u Splitskoj ulici oko 15:55 ponovno prouzrokovala saobraćajnu nezogdu s materijalnom štetom.

Naime, tamo se kretala sredinom saobraćajne trake te je udarila u parkiranu Toyotu u vlasništvu 24-godišnjakinje. Od siline udarce Toyota se odbila i udarila u stražnji dio parkiranog Fiata u vlasništvu 35-godišnjakinje, a potom se Fiat odbio i udario u stražnji dio parkiranog Mercedesa u vlasništvu 50-godišnjakinje.

Iz PU istarske izvijestili su kako se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetina hiljada kuna.

Žena koja je vozila Citroen je uhapšena i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dovedena pred nadležni sud, koji joj je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana.

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije