Ex -Yu

Pijani policajac divljao po gradu pa udario kolegu prilikom privođenja

Pijani policajac divljao po gradu pa udario kolegu prilikom privođenja
Foto: Screenshot | Pijani policajac divljao po gradu pa udario kolegu prilikom privođenja

Na internetu je osvanuo snimak divljanja pijanog policijskog službenika B. S. iz Tutina, koji je u ponedjeljak 2. septembra svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović koja se u tom trenutnku kretala pješačkom stazom.

U posljednjem trenutku, kada je primijetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje na pješačku stazu, kako bi izbjegla veće posljedice, Ejupovićeva je skočila u 2 metra niži haustor, gdje je zadobila lakše povrede.

Međutim, to nije bilo dovoljno B. S. da se otrijezni, nego je, umjesto da pomogne povrijeđenoj djevojci, pokušavao da prebaci krivicu. Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja i odbio alko-test. Na snimku objavljenom na Facebooku, pijani B. S. je prilikom opiranja hapšenju udario svog kolegu policijskog službenika i oborio ga na zemlju.

Prema nezvaničnim saznanjima B. S. je upravljao vozilom koje nije registrovano duže od 3 godine. Takođe "Sandžaklive" saznaje, da ovo nije prvi sukob B. S. sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više sukoba.

Policijska uprava u Novom Pazaru je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv B.S. i suspendovala ga do njegovog okončanja. Kako je saopšteno, on je upravljao privatnim vozilom marke seat pod dejstvom alkohola, prenosi "Telegraf.rs".

Policija mu je odredila zadržavanje do istrježnjenja i protiv njega podnijela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona naljepnica po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja.

Pogledajte video:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije