Ex -Yu

Plenković: U HDZ-u nema WhatsApp afere

Plenković: U HDZ-u nema WhatsApp afere
Foto: Tanjug | Plenković: U HDZ-u nema WhatsApp afere

ZAGREB - HDZ-ov predsjednik i premijer Andrej Plenković u vezi s tzv. WhatsApp aferom i komuniciranjem unutar stranke u grupi na toj aplikaciji, rekao je uoči predstavljanja kandidature Kolinde Grabar-Kitarović kako nema nikakve afere, već da postoji ono što je normalno i ono što nije.

Na novinarsko pitanje uoči predstavljanja predsjedničke kandidature HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović šteti li stranci da se taj slučaj sada otvara, Plenković je ustvrdio da ne, nego da može samo pomoći stranci i svakome ko je dobronamjeran.

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić rekao je da svi treba da budu odgovorni za ono što se piše na WhatsAppu i Viber grupama te Facebooku.

"Sve koji šire govor mržnje i prijete na grupama apsolutno osuđujem i mislim da to nije dobro u današnje vrijeme", poručio je. "Ako pogledate kroz medije u posljednjih mjesec dana, vidjet ćete da sam na to upozoravao i HDZ je uvijek demokratska stranka u kojoj možete reći što god želite, iznijeti svoje mišljenje, ali morate poštivati volju većine", dodao je Mikulić.

"Na to sam upozoravao i evo sad smo došli u situaciju gdje pojedini članovi šire govor mržnje do prijetnji, mislim da to nije dobro, ali te stvari što i kako će biti pustite da riješimo unutar stranke", rekao je Mikulić novinarima.

(Index.hr)

Povezana vijest

HDZ: Sankcionisati članove zbog objava na društvenim mrežama

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije