Ex -Yu

Počelo ispitivanje u tužilaštvu u slučaju "Reket"

Počelo ispitivanje u tužilaštvu u slučaju "Reket"
Foto: YouTube/Screenshot | Počelo ispitivanje u tužilaštvu u slučaju Reket
Tanjug

SKOPLJE - U tužilaštvu u Skoplju danas je ispitan Zoran Milevski - Kičeec, koji je zajedno sa makedonskim šoumenom Bojanom Jovanovskim zvanim Boki 13, optužen za iznudu novca u slučaju "Reket", a sutra će biti ispitana i šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

Kako navode makedonski mediji, Milevskog je ispitivao tužilac u slučaju "Reket" Vilma Ruskoska, kako bi se saznalo gdje su otišli evri iznuđeni u toj aferi. 

Ovo je prvo ispitivanje osumnjičenih u tom slučaju, nakon što je istraga otvorena 15. jula. 

Iz makedonskog tužilaštva do sada nisu saopštili da li su saznali gdje je završio milion i po evra, koje su Jovanovski i Milevski iznudili od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamjenu za oslobađanje od pritvora.

Mediji u Sjevernoj Makedoniji navode da su iz tužilaštva kratko saopštili da je u procesu finansijska istraga, da se provjeravaju računi i sefovi. 

Kamčev, koji je osumnjičen u jednom od slučaja Specijalnog tužilaštva, na čijem je čelu Katica Janeva, dao je pare i pregovorao sa Bokijem 13 i Milevskim kako bi bio oslobođen pritvora. 

U objavljenim razgovorima između Jovanovskog i Kamčeva na italijanskom portalu „La Veritas“ čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši „da ne brine i da će sve biti ok“. 

Oslobađanje od pritvora biznismena Jordana Kamčeva bi morala da odobri upravo Katica Janeva, šefica makedonskog Specijalnog tužilaštva koja će sutra biti ispitana u skopskom tužilaštvu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije