Ex -Yu

Potop u Subotici, izvlačili automobil iz vode

Potop u Subotici, izvlačili automobil iz vode
Foto: Screenshot | Potop u Subotici, izvlačili automobil iz vode

SUBOTICA - Jako nevrijeme praćeno kišom i gradom pogodilo je oko 14 sati Suboticu, a za kratko vrijeme pala je ogromna količina kiše, pa je veliki broj ulica poplavljen, javlja RTS.

Najkritičnije je ispod željezničkog podvožnjaka koji je potopljen zbog ogromnog priliva vode, pa je saobraćaj obustavljen.

Vatrogasci i komunalci su angažovani na izvlačenju vozila švedskih registarskih oznaka koje je ostalo zaglavljeno u vodi ispod nadvožnjaka.

Prema prvim informacijama, vjetar je na Paliću polomio nekoliko stabala.

Oblačnost sa pljuskovima, grmljavinom, jakim, ponegdje i olujnim vjetrom u naredna dva sata premeštaće se preko sjevernog i srednjeg Banata dalje na sjeveroistok, objavio je RHMZ.

U Sremu i Bačkoj postepeno slabljenje intenziteta kiše.

Povremeni pljuskovi i grmljavina očekuju se u zapadnoj Srbiji, pojedinim dijelovima Beograda, kao i u planinskim predjelima na jugoistoku zemlje.

Na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju duvaće umjeren i jak jugoistočni vjetar sa najjačim udarima na jugu Banata, povremeno do 25 metara u sekundi, sa tendecijom postepenog slabljenja.

Prethodno je objavljeno upozorenje da se u poslepodnevnim satima, na sjeveru Srbije lokalno očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

Očekuju se obilni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, pojava grada i olujni vetar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije