Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Povrijeđen Boško Obradović tokom demonstracija

Povrijeđen Boško Obradović tokom demonstracija
Foto: Tanjug | Povrijeđen Boško Obradović tokom demonstracija
N.N.

Lider Dveri Boško Obradović je povrijeđen na protestima u Beogradu, i ležao je na pješačkom prelazu sa još jednim povrijeđenim demonstrantom.

"Dobio sam nekoliko udaraca", izjavio je Obradović uz grimasu oko 20.40 sati, dok je sjedio na pješačkom prelazu na uglu Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, prenosi "B92".

Rekao je dobro prošao u "stampedu".

Podsjećamo, lider PSG-a Sergej Trifunović ranije je povrijeđen kada je napala grupa demonstranata. Njemu je fotoaparatom razbijena glava. Više o tome na OVOM LINKU.

Mediji u Srbiji su prenijeli i da su demonstranti pretukli kajiševima Dragana Đilasa, ali je on to nešto kasnije demantovao.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije