Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Povrijeđen taksista, zapalili mu vozilo

Povrijeđen taksista, zapalili mu vozilo
Foto: N.N. | Povrijeđen taksista, zapalili mu vozilo
Tanjug

NIŠ - Taksista iz Niša povređen je oko tri časa poslije ponoći na Matejevačkom putu u Nišu, kada su za sada nepoznati mladići zapalili njegovo taksi vozilo, prenose mediji.

"Do incidenta je došlo pošto je taksista došao po pozivu za vožnju. Kada je stao da pokupi grupu mladića iz jednog poznatog ugostiteljsog objekta, naišla je druga grupa mladića pa je došlo do rasprave i svađe. U jednom trenutku, neko je ubacio nešto zapaljivo u taksi vozilo koje je počelo da gori", prenosi Blic izjavu neimenovanog izvora.

Taksista je zadobio povrede u požaru i prevezen je u Klinički centar u Nišu, a njegovo vozilo je u izgorjelo.

Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije