Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Lokalizovan požar u Beogradu

Lokalizovan požar u Beogradu
Foto: Tanjug | Požar u Beogradu, 24 vatrogasne ekipe na terenu
Tanjug

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar do kojeg je došlo večeras oko 19.20 časova na krovu napuštene dvospratnice u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

U požaru, kako je saošteno iz MUP-a, niko nije povređen, a u toku je dogašivanje vatrene stihije.

U intervenciji učestvuju 24 vatrogasca-spasilaca sa šest vatrogasnih vozila.

U Karađorđevoj ulici broj 7, gdje je oko 19.20 sati došlo do pozara na krovu napuštene dvospratnice upućene su vatrogasne ekipe koje trenutno gase požar, rečeno je ranije Tanjugu u MUP-u.

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije