Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Poziv Vučiću i vojnicima Srbije na paradu u Moskvu

Poziv Vučiću i vojnicima Srbije na paradu u Moskvu
Foto: N.N. | Poziv Vučiću i vojnicima Srbije na paradu u Moskvu
Srna

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin sastao se u Pekingu sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom, koji je pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i pripadnike Vojske Srbije da naredne godine u Moskvi učestvuju na paradi povodom 75 godina od pobjede nad fašizmom.

Šojgu je čestitao Vulinu 75 godina od oslobođenja Beograda, podsjećajući da su Rusija i Srbija podnijele velike žrtve u borbi protiv fašizma u Drugom svjetskom ratu i istakao da zemlje cijeni, ne po veličini, već po doprinosu istoriji, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Vulin je, zahvalivši što je jubilej oslobođenja Beograda obilježen i u Moskvi, istakao da Srbija u svojoj istoriji nikada nije izabrala pogrešnu stranu, te da mnogo veće zemlje mogu da uče od nje.

Ministri, koji su se sastali tokom Sjangšan foruma, usaglasili su se da je vojno-vojna i vojnotehnička saradnja dvije zemlje veoma aktivna i biće razvijana, ukazujući da su odnosi Srbije i Rusije na najvišem nivou zahvaljujući dobrim i prijateljskim odnosima predsjednika Vučića i Vladimira Putina.

Vulin je rekao da će Srbija i dalje slijediti politiku vojne neutralnosti i da, dok je Vučić na njenom čelu, nikada neće biti dio NATO-a ili bilo kojeg drugog vojnog saveza.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije