Ex -Yu

Poznanik šestostrukog ubice: Očito mu je pukao film

Poznanik šestostrukog ubice: Očito mu je pukao film
Foto: Ilustracija | Poznanik šestostrukog ubice: Očito mu je pukao film

ZAGREB - Cijeli region šokiran je monstruoznim ubistvom šest osoba u Zagrebu, a mediji su prenijeli da je ubica Vukovarac Igor Nađ.

Poznanik šestostrukog ubice rekao je da je Nađ  "uvijek bio na rubu zakona".

"Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji", ispričao je neimenovani poznanik Igora Nađa za "Jutarnji list".

Komšija žrtava Mile Mrkić, šokiran monstruoznim činom, ispričao je da je porodica bila jako složna.

"Drago je imao tu pečenjaru i uvijek smo jedni drugima izlazili u susret. Tu smo rezali drva i pekli. Bio sam i u kući, tu smo popravljali puno stvari. Ne znam tko je mogao biti takav monstrum. Ta obitelj je bila složna. Bilo je nekakvih trzavica, financijskih, ali živjeli su složno. Drago (djed) je vodio dijete u školu. Tko je mogao to napraviti. Ne može biti veća tragedija. Drago je bio kod mene prije sedam dana. Otad ga nisam vidio", ispričao je Mrkić za "24sata.hr".

Podsjećamo, Igor Nađ ubio je sinoć šest osoba, među kojima i jedno dijete, a potom je izvršio samoubistvo. Preživjela je jedino sedmomjesečna beba, koja je zajedničko dijete Nađa i jedne od žrtava.

Prijateljica ubijene Maje: Igor se bavio drogom i dilao

"Maja je bila dobra cura i dobra kolegica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio k njoj na masažu i tako je započela njihova veza. Ona je bila rastavljena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam što se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam je li beba koja je preživjela njezino i Igorovo dijete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na Fejs tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i s bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi", kazala je za Vijesti.hr I. A. koja je željela ostati anonimna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije