Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Preminuo napadnuti vozač autobusa u Požarevcu

Preminuo napadnuti vozač autobusa u Požarevcu
Foto: Facebook | Preminuo napadnuti vozač autobusa u Požarevcu
Tanjug

POŽAREVAC - Vozač autobusa koga je najprije verbalno, a potom i fizički napao putnik D.M., poslije čega je doživio infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici.

Zoran Miladinović je od 24. novembra, kada se incident dogodio, bio na aparatima. Ljekari na Koronarnom odjeljenju Opšte bolnice u Požarevcu, punih 16 dana su se borili za njegov život, prenosi RTS.

Incident se dogodio u nedjelju 24. novembra, na autobuskoj stanici u Požarevcu.

Prema navodima policije, D.M. (1963) iz Velikog Gradišta prvo je verbalno, a zatim i fizički napao sada pokojnog vozača autobusa, zbog navodno izgubljenog prtljaga svog sina.

Kofer je pronađejn u autobusu, vozač je doživio infarkt i bez svijesti je prebačen u bolnicu, dok je D.M. pobjegao sa lica mjesta.

Napadača je policija uhapsila iste večeri kada se sve dogodilo, a dva dana potom određen mu je pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svjedoke.

Na teret mu se stavlja krivično djelo nasilničkog ponašanja, za koje je zaprijećena kazna zatvora do pet godina zatvora.

Ukoliko obdukcija tijela vozača pokaže da je fizički napad direktno uticao na njegovu smrt, moguća je prekvalifikacija u teži oblik krivičnog djela, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije