Ex -Yu

Prignječio ga traktor, policajci krenuli u pomoć pa sletjeli

Prignječio ga traktor, policajci krenuli u pomoć pa sletjeli
Foto: Ilustracija | Prignječio ga traktor, policajci krenuli u pomoć pa sletjeli

Osamdesetšestogodišnji muškarac iz Šišana, u hrvatskoj opštini Ližnjan, povrijeđen je nakon što ga je popodne prignječio traktor u dvorištu njegove kuće, izvijestila je PU istarska.

Takođe, potvrdili su i da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali da ni jedan policajac nije stradao.

Policija je dojavu o tom nesretnom slučaju u kojem je 86-godišnji muškarac ostao zarobljen pod traktorom zaprimila u 15:12 časova, a na mjesto nezgode, osim policije, krenuli su vatrogasci te vozilo hitne pomoći.

Na putu do Šišana, kod skretanja za mjesto Jadreški, policijsko vozilo je sletjelo s kolovoza.

"Još uvijek nije poznat stepen povreda stradalog muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja. Činjenica je da muškarac nije upravljao traktorom već je nešto radio, odnosno popravljao na traktoru, nakon čega se traktor pokrenuo i prešao preko njega", izjavila je portparolka istarske policije Nataša Vitasović.

Potvrdila je da je policijsko vozilo sletjelo s kolnika na putu za Šišan, no da u toj nesreći nije stradao ni jedan policajac. Istraga je u toku.

Inače, u spašavanju starca čestvovao je i policajac van službe koji živi u komšiluku i koji je s drugim komšijom uspio pomaknuti traktor i osloboditi unesrećenog.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije