Ex -Yu

Pronađeno 27 kilograma marihuane u vozilu srpskih tablica

Pronađeno 27 kilograma marihuane u vozilu srpskih tablica
Foto: N.N. | Pronađeno 27 kilograma marihuane u vozilu srpskih tablica

DUBROVNIK - Dubrovačko-neretvanska policija i carinici pronašli su na Međunarodnom graničnom prelazu Nova Sela kod Metkovića, u automobilu srpskih tablica više od 27 kilograma marihuane, izvjestila je danas dubrovačka policija.

Oko 27,4 kilograma marihuane upakovane u 26 paketa, pronađeno je na GP u četvrtak pola sata iza ponoći, u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sjedišta putničkog vozila srpskih registracija, javila je Hina.

Automobil u kojem su se nalazili 46-godišnji vozač iz Crne Gore i 47-godišnja žena suvozač iz Srbije zaustavljeno je na ulaznoj graničnoj kontroli GP Nova Sela. Policija i carinici su posumnjali na krijumčarenje droge pa je zatražen nalog za pretragu vozila.

„Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su strani državljani počinili kazneno djelo neovlašćene proizvodnje i prometa drogama te će uz krivične prijave tokom dana biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske", saopštili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije