Ex -Yu

Pronađeno tijelo tinejdžerke koja se utopila u Drini, oglasila se tetka

Pronađeno tijelo tinejdžerke koja se utopila u Drini, oglasila se tetka
Foto: Screenshot YouTube | Pronađeno tijelo tinejdžerke koja se utopila u Drini, oglasila se tetka

ŠABAC - Pronađeno je tijelo tinejdžerke M.J.koja se utopila juče u Drini u selu Mačvanski Prnjavor kada je sa tetkom otišla na kupanje, javljaju beogradski mediji.

Za njenim tijelom tragalo se od jučerašnjeg dana, da bi danas oko 14 časova u Salašu Crnobarskom, u potezu Manjež pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, a kako saznaje Kurir u razgovoru sa rođenom tetkom djevojčice, radi se nažalost o djevojčici koja je juče nestala.

"Ja sam uzrujana sve vreme od juče kada sam čula da je išla na kupanje u Drinu. Malopre su nas zvali da dođemo kako bismo identifikovali telo, ali ja nisam imala snage da vidim to, pronašli su njeno telo poprilično udaljeno od mesta gde je ušla u vodu. Od juče ni deca ni ja nismo spavali. Muž je upravo otišao tamo, tresem se sve vreme, ne znam kako je mogla da je odvede tamo... ",rekla je potresena tetka ove djevojčice.

Naime, ronioci spasioci tragali su satima za tijelom djevojčice. Ona je sa tetkom otišla na kupanje na području Adamovače, kako mještani Prnjavora zovu ovaj kraj.

"Velika tuga je zavladala, ne znam kome je teže. Moja sestra, odnosno devojčicina majka je na lekovima, uopšte ne zna za sebe, tuga je gledati sve to, ne znam šta će biti kad nam sve ovo dođe u glavu", rekla je sagovornica.

Djevojčica je tek završila osmi razred, njena tetka, inače rođena sestra majke stardale djevojčice, za nju kažu da je to bilo predivno dijete, vrijedno i vaspitano, kao i da je život bio tek pred njom.

"Trebalo je da slavi maturu, pre neki dan me zvala da me pita hoću li joj kupiti torbicu, svi smo se radovali tome, pogotovo ona, tako je bila vesela i radosna, jedva je čekala proslavu", dodala je ona.

Inače, kako saznaje Kurir, tinejdžerka koja se utopila je sa majkom prije nekoliko godina došla u Prnjavor iz Pančeva, nakon toga se majka preudala i živjeli su jako složno.

"Lepo su živeli, očuh je jako vezan za nju, iako i oni imaju još dece pored nje. A otac devojčice nije želeo nikakav kontakt sa njima dvema, što je bilo strašno. Svašta je preživelo to dete i sad kada je trebalo da bude srećna i da uživa, nje nema", potresnim riječima zaključila je naša sagovornica.

Podsjećanja radi, juče je poslije škole djevojčica otišla sa drugom tetkom, inače sestrom djevojčicinog očuha, na kupanje s obzirom na to da je bio prelijep dan, ali nažalost, završio se tragedijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije