Ex -Yu

Prve slike sa mjesta nesreće u kojoj je Ljajić povrijeđen

Prve slike sa mjesta nesreće u kojoj je Ljajić povrijeđen
Foto: Printscreen/Kurir | Prve slike sa mjesta nesreće u kojoj je Ljajić povrijeđen

Rasim Ljajić, predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, doživio je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je vozač automobila poginuo, dok je on zadobio teže povrede.

Ubrzo se saznalo da je za volanom automobila bio Ljajićev saradnik i visoki funkcioner njegove stranke, te direktor JP Emisiona tehnika Branko Gogić predsjednik IO SDPS, koji je u ovoj nesreći tragično nastradao.

Kako se navodi, uviđaj o uzroku nesreće i razlozima zbog kojih je automobil sletio s puta, je u toku, naveo je MUP.

Rasim Ljajić je zadobio ozbiljne povrede i hitno je prevezen u UKC Niš iz kojeg su se oglasili o stanju povrijeđenog.  Prof. dr Zoran Perišić, direktor UKC Niš je rekao za Kurir da još nije završena dijagnostika i utvrđivanje tačnih povreda Rasima Ljajića, koji je jutros doživio saobraćajnu nesreću u blizini Ražnja.

"Oko 10.15 jutros u UKC Niš primljen je gospodin Rasim Ljajić sa teškim povredama. Za sada smo utvrdili da dominiraju povrede grudnog koša, ali kompletna djagnostika još nije završena. Najvažnije je da on u ovom trenutku nije životno ugrožen. Svjestan je i komunikativan", kaže za Kurir prof. Perišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije