Ex -Yu

Kraj drame u Zagrebu: Uhapšen muškarac koji je pucao

Kraj drame u Zagrebu: Uhapšen muškarac koji je pucao
Foto: index.hr | Pucnji prema vrtiću u Zagrebu, djeca zatvorena

ZAGREB -- Zagrebačka policija primila je dojavu o pucnjavi u dijelu Zagreba Utrine, javlja Index.hr. Nakon brze policijske akcije uhapšen muškarac. Pucano i ka vrtiću.

Čitaoci su portalu Index.hr javili da je u tom dijelu Zagreba došlo do pucnjave. Čulo se više rafala, a policija, koja je ubrzo stigla na lice mjesta, ogradila je cijelo područje.

Oko sat vremena nakon drame, policija je izdala saopštenje u kom je navela da je uhapšen jedan muškarac i da je u toku kriminalistička obrada. Navodi se i da niko nije povrijeđen.

"Prvo sam oko devet sati i trideset minuta čuo neke izdvojene pucnjeve. Nisu to bili rafali već pojedinačni pucnjevi. Nakon toga su se u nekim vremenskim intervalima čula tri, četiri odvojena rafala, po zvuku bih rekao da je kalašnjikov. Komšinica mi je rekla da je policija imala nekih tridesetak dojava, i da su joj tako rekli policajci", napisao je jedan čitalac.

Prema nekim navodina, pucano je i prema dječjem vrtiću. "Trenutno su na ulazima u zgradu policajci, a navodno je interventna u pregovorima s napadačem", kazao je za Indeks svjedok koji živi pored vrtića.

U vrtić su po djecu odmah počeli da stižu roditelji, a neki od njih su zajedno s djecom ostali zatvoreni unutra.

 

(INDEX.HR)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije