Ex -Yu

Rijeke pravde: "Ovo su fejk rezultati"

Rijeke pravde: "Ovo su fejk rezultati"
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL | Rijeke pravde: “Ovo su fejk rezultati”

Novi rezultati izbornih anketa u Hrvatskoj ne idu na ruku koaliciji Rijeke pravde (Socijaldemokratska partija Hrvatske, Centar, Hrvatska seljačka stranka, Stranka s imenom i prezimenom, Narodna stranka - Reformisti, Građansko-liberalni savez).

Prema anketama, oni su osvojili 43 mandata, dok je HDZ osvojio 59.

"Ovo su fejk rezultati. Dok ne dobijemo relevantne podatke, jedino možemo vjerovati našem bendu", poručili su sa pozornice nakon objave nove ankete, prenosi Index.hr.

Ivica Puljak, predsjednik stranke Centar, rekao je za Novu TV da je odluka da se uđe u koaliciju Rijeke pravde bila ispravna.

"Čini se da ima oko 10 graničnih mandata, treba vidjeti kako će se sve odvijati. Razgovarat ćemo sa svima koji žele raditi za Hrvatsku", rekao je Puljak.

Kako Jutarnji list nezvanično saznaje, prvi razgovor između koordinatorke Možemo Sandre Benčić i predsjednika SDP-a Peđe Grbina već je obavljen. Kako saznaju, Grbinu je “jasno stavljeno na znanje da Možemo ostaje pri svom stavu da će podržati manjinsku lijevu Vladu bez desnih stranaka”. Dakle, neće ući u Vladu, ali će je podržavati u parlamentu, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije