Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Rupa progutala auto, vozača odvela Hitna pomoć

Rupa progutala auto, vozača odvela Hitna pomoć
Foto: Screenshot | Rupa progutala auto u Zagrebu, vozača odvela Hitna pomoć
N.N.

Na Čučerskoj cesti u Zagrebu Opel Astra u vožnji je propala u rupu koja se odjednom otvorila. Auto je propao u rupu promjera dva metra i duboku 1,5 metara prednjim točkovima.

"Znao sam da će se nešto dogoditi jer je čitav dan ulica pomalo propadala, ali ovo me stvarno šokiralo. Auto je propao, nastao je kolaps u saobraćaju, a Hitna je odvezla vozača", rekao je čitalac 24sata.hr koji je poslao fotografije nesreće.

Drugi čitalac je rekao kako je prije vozila koje je propalo prošao kamion, a potom još jedan auto koji je s tog dijela puta skrenuo u dvorište jedne kuće. A potom je naišao i vozač Opel Astre ispod kog se stvorio krater dubok gotovo dva metra, a širok oko tri i po metara, kažu iz gradske Kancelarije za upravljanje u hitnim situacijama.

"Vidio sam kako su se otvorila dva vazdušna jastuka. Video sam vozača u automobilu i činio mi se da je nije teže povređen", prepričao je čitalac. Prema njegovim riječima, auto je propao s prednjim točkovima i dodaje da je očekivao da će se nešto slično dogoditi jer na tom putu neprestano moraju da intervenišu gradske službe.

"Svakih deset do 15 dana dolaze da kopaju jer vodovodne cijevi neprestano pucaju. Nije čudo da se ovo dogodilo. Sva sreća da niko nije stradao", rekao je on.

Video snimak incidenta pogledajte OVDJE.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije