Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Sektaški obred u šumi: Nađena isječena zmija na stolu

Sektaški obred u šumi: Nađena isječena zmija na stolu
Foto: N.N. | Ilustracija
N.N.

Jedna čitateljka Telegrafa željela je da provede dan u Miljakovačkoj šumi, a tamo je ugledala prizor izmučene zmije od kojeg ju je prošla jeza, i to na stolu. Još više se uznemirila pri pomisli da je taj užas moglo da ugleda i njeno dijete.

"Već dugo se priča da se u toj šumi, u delu sa borićima, skupljaju sekte. Nismo verovali sve do danas, dok nismo zatekli zmiju kojoj su izvađeni organi, ostavljenu na stolu, a oko nje bile su rukavice i tek ugašena vatra (bili su jutarnji sati)", priča naša čitateljka.

Kako kaže, niko za ovaj problem nije prihvatio odgovornost, jednostavno, slučaj je samo bizaran i zastrašujuć. "Obratili smo se navodno nadležnim institucijama koje nisu imale odgovor, nego su nas prebacivali jedni na druge. A ja kao ljubitelj životinja i roditelj malog deteta, i kao neko ko svoje vreme često provodi u tom delu, smatram da javnost treba ipak da bude upoznata", upozorava ona.

Kako kaže, posebno je sumnjiva okolnost to što u ovom periodu zmije ne mogu tek tako da se nađu u prirodi.

I ranije su u raznim mjestima širom Srbije mogle da se nađu mrtve i mučene životinje, obično psi ili mačke, sa sektaškim potpisima.

Fotografije ovog bizarnog događaja možete pogledati OVDJE.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije