Ex -Yu

Širom Srbije ponovo bio blokiran saobraćaj

Širom Srbije ponovo bio blokiran saobraćaj
Foto: Twitter | U Beogradu ponovo blokiran saobraćaj

BEOGRAD - Prvi radni dan ove nedjelje osvanuo je sunčan, ali je zadao glavobolju mnogim Beograđanima pošto je nešto poslije 8.00 došlo do blokade Gazele kod "Sava centra", zbog čega je bio prekinut saobraćaj na auto-putu u smjeru ka aerodromu "Nikola Tesla", ali i Zrenjaninskom putu kod Borče.

Blokada saobraćaja zabilježena je i na Zrenjaninskom putu, kod Putnika, zbog čega je bio obustavljen saobraćaj u pravcu ka gradu, pa trenutno ne funkcionišu linije javnog gradskog prevoza 101, 102, 105 i 105L, piše "Blic.rs".

Na većini drugih gradskih ulica saobraćaj se odvijao normalno i bez većih gužvi, a čini se da su iz straha od gužvi mnogi Beograđani odlučili da danas na posao ne krenu svojim četvorotočkašima.

Nešto više vozila bilo je na auto-putu, iz pravca Dušanovca ka Novom Beogradu, kao i na Konjarniku oko Plavog mosta, te u Radničkoj kod Ade Ciganlije i u bulevaru oslobođenja kod Trošarine.

Do manjih blokada je došlo u Sopotu, kao i na Ibarskoj magistrali, u selu Županjac u opštini Lazarevac, i to u pravcu ka Beogradu.

Kako javlja pomenuti portal, najveća blokada ovog jutra zabilježena je u Novom Sadu, i to kod Futoške pijace. Ovdje je desetak automobila parkirano na ulici zbog čega je obustavljen saobraćaj.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije