Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Skočila sa zgrade i poginula

Skočila sa zgrade i poginula
Foto: Tanjug Ilustracija | Skočila sa zgrade i poginula
N.N.

Tridesetpetogodišnja žena poginula je danas popodne prilikom pada sa zgrade u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu.

Sumnja se da je žena namjerno skočila, odnosno da je izvršila samoubistvo.

Po nezvaničnim informacijama tridesetpetogodišnja Suzana. J. je nešto poslije 18 časova skočila kroz prozor svog stana na trećem spratu zgrade u pomenutoj ulici.

Medicinska ekipa Službe hitne pomoći je, kako je "Novostima" kazala Ivana Ramović, portparol ove zdravstvene ustanove, mogla samo da konstatuje smrt 35-godišnje žene.

Policija je obavila uviđaj na mjestu nesreće, a motiv zasada nije poznat.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije