Ex -Yu

Snimak masovne tuče u Rovinju: "Radile" metalne šipke, sijevale pesnice

Snimak masovne tuče u Rovinju: "Radile" metalne šipke, sijevale pesnice
Foto: Printsceen YouTube | Snimak masovne tuče u Rovinju: "Radile" metalne šipke, sijevale pesnice

Snimak masovne tuče iz Rovinja šokirao je mnoge. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a onda su se i fizički obračunali.

Učesnici tuče galamili su, naguravali se i udarali, a neko od njih je koristio i metalnu šipku. Sve je začinio i rječnik jedne gospođe koja je svoje "protivnike" počastila teškim psovkama.

Do tuče je došlo u Ulici Carera u subotu oko 13 sati koja je inače poznata po brojnim prodavnicama. Mnogi Rovinjani su među učesnicima tuče prepoznali lokalne prodavce, a sukob je potvrdila i PU istarska, piše "Glas Istre".

"Došlo je do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta. Prodavci su potom izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko njih se i fizički sukobilo. Policijski službenici su obavili razgovore s gotovo svim akterima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja i danas, te ćemo po okončanju istrage izvestiti javnost o detaljima. Što se tiče navodnog nastavka sukoba na Trgu na lokvi, nije priimljena nijedna dojava o takvom događaju, niti se tokom kriminalističkog istraživanja došlo do informacija da je bilo nastavka sukoba", izvijestila je policija.

(Telegraf.rs/Glas Istre)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije