Ex -Yu

Šokantan snimak nasilja: Ženu šutnuo u glavu, brojni samo posmatrali

Šokantan snimak nasilja: Ženu šutnuo u glavu, brojni samo posmatrali
Foto: Screenshot | Šokantan snimak nasilja: Ženu šutnuo nogom u glavu, brojni samo posmatrali

Na društvenim mrežama u četvrtak je osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sjede i sve to posmatraju.

Kako se vidi, visoki muškarac krenuo je da napada ženu uzvikujući: "Što me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da bježi, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bježala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se srušila.

Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!". Druga pored nje je dodala: "Neću ja da idem".

Komentari korinsika društvenih mreža bili su, očekivano, puni ogorčenja.

"Oni koji gledaju i ništa ne preduzimaju su saučesnici", "Ovo je toliko strašno, ja ne mogu da poverujem", "Sramota me mene što sam muško", pisali su.

Iako je sve vrijeme jedan stariji muškarac stajao ispriječen između njih, nesiguran šta treba da radi, nije bilo veće inicijative prisutnih da priskoče u pomoć nesrećnoj ženi.

Jednako šokantno, pored činjenice da manijak udara ženu, jeste i to što svi koji su se našli u blizini mirno posmatraju ovu scenu nasilja, prenosi "Telegraf.rs".

Možda je konačno došlo vrijeme da preispitamo sopstvene vrijednosti i zapitamo se gdje su nestali emapatija i ljudskost. Sve dok budemo slijepi na nasilje oko sebe, ne treba ni da nas začudi ako postanemo žrtve istog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije