Ex -Yu

Svađa zbog bandere na groblju: Izboden pred kućom predsjednika MZ

Svađa zbog bandere na groblju: Izboden pred kućom predsjednika MZ
Foto: Pixabay | Svađa zbog bandere na groblju: Izboden pred kućom predsjednika mjesne zajednice

Slobodan N. (56) iz Suvog Sela, kod Vladimiraca preminuo je u šabačkoj bolnici nakon što ga je u nedjelju veče nožem više puta ranio Zoran K. (77) iz istog sela.

Nesrećni čovjek je iskrvario na putu do bolnice i podlegao povredama uprkos naporima ljekara da mu spasu život.

Zoran K. je brzo uhapšen i u toku dana biće priveden u Tužilaštvo.

Po nalogu višeg tužioca Zorana Obradovića policija obavlja intenzivnu istragu saslušavajući očevice.

Telegraf.rs saznaje da su saslušani svi očevici koji su sinoć bili pred kućom predsjednika Mjesne zajednice Petra N., gdje se ubistvo dogodilo.

Navodno, bilo je više mještana ovog sela koji su razgovarali o problemima uređenja njihovog sela. Kada se povela rasprava o uređenju seoskog groblja i kada je spomenuta bandera na groblju, Slobodan i Zoran su prvo razmjenjivali žučne riječi, a onda je Zoran iz gepeka svog automobila izvadio kuhinjski nož i sa više udaraca u stomak teško ranio Slobodana.

Teško povrijeđen, Slobodan je pješke krenuo svojoj kući udaljenoj pedesetak metara. Sinovac ga je presreo i prevezao do Doma zdravlja u Vladimircima, odakle je hitno transportovan u bolnicu u Šapcu.

U selu su užasnuti tragedijom kakvu ne pamte, ali malobrojni mještani bježe od novinara i ne otkrivaju detalje. O Slobodanu govore kao poštenom i vrijednom domaćinu koji nije bio kavgadžija i ne vjeruju da je platio glavom zbog bandere koja na groblju nikome ne smeta duže od 50 godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije