Ex -Yu

Sveštenik SPC udario flašom u glavu Budvanina

Sveštenik SPC udario flašom u glavu Budvanina
Foto: Ilustracija | Sveštenik SPC udario flašom u glavu Budvanina

BUDVA -- Budvanska policija traga za srpskim državljaninom J. B., sveštenikom Srpske pravoslavne crkve koji je u srijedu flašom udario Budvanina R. Đ. (75), pišu Vijesti.

Incident se dogodio u piceriji nadomak Autobuske stanice u Budvi, čiji je vlasnik Vojislav Janjušević ispričao "Vijestima" da je sa svojim prijateljem R. Đ. sjedio za stolom u svom lokalu, dok je sveštenik koji je bio u mantiji sjedio u susjednom lokalu. Navodno između njih nije bilo nikakve komunikacije, prije incidenta.

"Mi smo sjedjeli za našim stolom i nismo imali kontakt sa sveštenikom, koji je bio u susjednom lokalu. U jednom trenutku primijetio sam kako sveštenik ustaje i prilazi mi sa leđa. Uzima flašu i njome udara R. Đ. u glavu. Skočio sam da pomognem prijatelju, kome je počela da krvari glava. Sveštenik je odmah nestao", ispričao je Janjušević, tvrdeći da nije bilo međusobnih provokacija.

Povrijeđeni Budvanin je prevežen u Hitnu pomoć, a o svemu je odmah obaviještena i policija. Vijesti navode da je u toku potraga za sveštenikom, čiji je identitet utvrđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije