Ex -Yu

Teška nesreća u Crnoj Gori: Sletio autobus u provaliju, poginule dvije osobe(VIDEO)

Teška nesreća u Crnoj Gori: Sletio autobus u provaliju, poginule dvije osobe(VIDEO)
Foto: Ilustracija/Arhiva | Teška nesreća u Crnoj Gori: Najmanje tri osobe poginule (VIDEO)

CETINJE, BUDVA - Dvije osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Iz policije navode da je u provaliju duboku 15 metara sletio autobus firme "Papović" u kojem je bilo više od 30 putnika.

Policija, spasilačke ekipe i brojne ekipe Hitne pomoći još izvlače povrijeđene iz provalije gdje je sletio autobus, navode "Vijesti".

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

Na mjesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je više vozila Hitne pomoći.

"Vijestima" je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

"Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa 'Papović' sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije", objavila je Uprava policije na mreži Iks.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije