Ex -Yu

Thompson, koji je slavio ubijanje Srba, kaže da Pupovac širi mržnju

Thompson, koji je slavio ubijanje Srba, kaže da Pupovac širi mržnju
Foto: N.N. | Thompson, koji je slavio ubijanje Srba, kaže da Pupovac širi mržnju

Marko Perković Thompson juče je na svojoj Facebook stranici napao predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Napao ga je jer je Pupovac komentarišući napad na Srbe na Braču spomenuo i pjesmu "Bojna Čavoglave" koju Thompson započinje izvikivanjem ustaškog pozdrava "Za dom spremni".

Pupovca je, dakle, napao pjevač koji je doslovce slavio ubijanje Srba. Krenimo od Thompsonovog Facebook statusa u kojem za širenje mržnje proziva Pupovca.

"Predsjednik SDSS-a, stranke koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, stranke koja je za naslovnicu svoga tjednika stavljala sliku kako srpom kolju Thompsona, Milorad Pupovac, gostovao je u N1 Newsroomu i komentirao incident na otoku Braču u Supetru. Ni manje ni više, ustvrdio je kako je Thompson i njegova pjesma iz Domovinskog rata "Bojna Čavoglave" najveći krivac što se je taj incident u Supetru dogodio. Također je ustvrdio kako se domoljubno pjevanje uvijek završi s aktima nasilja. Mi mu poručujemo: Prestanite sijati mržnju i govoriti laži kao i izluđivati u prvom redu svoj vlastiti narod, prestanite poticati svoj manjinski narod u Republici Hrvatskoj na mržnju prema Hrvatima, našoj kulturi, vjeri i običajima jer vjerujemo da je i njima dosta patnje i laži od takvog četnikovanja i manipuliranja. Prestanite s kaznenim djelima kao što ste to radili pozivajući naslovnicom u vašem tjedniku na klanje Thompsona. Takvih promicatelja mržnje je bilo krajem osamdesetih i početkom devedesetih, a sjetite se samo vašeg prethodnika, zločinca koji vam je osnovao stranku i shvatit će te kako takva mržnja nikome pa ni vašem narodu ništa dobro ne donosi, osim naravno pojedincima koji se bave etno biznisom kao što si ti Milorade", stoji u statusu koji potpisuje Menadžment Marka Perkovića Thompsona.

Thompson, dakle, Milorada Pupovca optužuje za "sijanje mržnje", a on je opjevao ustaške logore Jasenovac i Staru Gradišku te slavio ubijanje Srba.

(Index)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije