Ex -Yu

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom
Foto: N.N. | Treće vanredno slijetanje na beogradksi aerodrom

BEOGRAD - Avion "erbas A320" kompanije "Turkish airlines", koji je saobraćao na relaciji Frankfurt - Istanbul, vanredno je danas sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je iz aerodroma.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 120 putnika nalaze se u avionu gdje čekaju nastavak putovanja.

Iako je prilikom poziva hitne pomoći rečeno da je putniku samo pozlilo,  u MUP-u potvrđuju da je nepoznati putnik preminuo na licu mjesta.

- Nakon jučerašnja dva vanredna sletanja na beogradski aerodrom, danas je i avion tipa Erbas A320 kompanije "Turkish airlines" koji je saobraćao na relaciji Frankfurt – Istanbul vanredno sletio u 10.56 časova i potražio pomoć na Aerodromu "Nikola Tesla" zbog putnika kojem je pozlilo. Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 120 putnika su u avionu gde čekaju nastavak putovanja. Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama - saopštili su iz Aerodroma "Nikola Tesla".

To je treće vanredno slijetanje aviona na Aerodrom "Nikola Tesla" tokom ovog vikenda.

U subotu je avion tipa "boing 737-783" skandinavske avio-kompanije "SAS" na liniji Stavanger - Hanija prinudno sletio na aerodrom "Nikola Tesla", u 8.42 časa, zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć.

Ranije tog dana na beogradski aerodrom sletio je i avion tipa "erbas A350-900" kompanije "Tai airlines" koji je saobraćao na relaciji Bangkonk - Milano zbog toga što je jednom putniku pozlilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije