Ex -Yu

Trostrukog ubicu odao televizor

Trostrukog ubicu odao televizor
Foto: PrintscreenYoutube Novosti/NN | Trostrukog ubicu odao televizor

NOVI SAD - Goran Janković, trostruki ubica iz Novog Sada, koji je uhapšen danas poslije trodnevne potrage, sam se odao policajcima.

Krio se najvjerovatnije u napuštenom brodu kod ulaza u Brodogradilište, u kanalu kod Ribarskog ostrva.

Policajci su još sinoć oko 23 časa dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, od jedne Novosađanke, pa su cijele noći patrolirali tim dijelom Limana 4.

Potragu su intenzivnije obnovili jutros, a najvjerovatnije je njegovom hapšenju kumovala neopreznost.

 Naime, lađari su dok je još bio mrak, vidjeli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda obično ne  noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaviještena policija.

Ubio ženu, tasta i taštu macolom

Svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom.

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloljetnom djecom! Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobjegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujak nesrećnih dječaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je poslije par minuta stigla na lice mjesta.

Uhapšen u Novom Sadu

Kako je saopštio MUP Srbije, uhapšen je u Novom Sadu, poslije neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično djelo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

(NN/kurir/blic)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije