Ex -Yu

Tužilac komentarisao tvrdnje da je brat osumnjičenog za ubistvo Danke umro nasilnom smrću

Tužilac komentarisao tvrdnje da je brat osumnjičenog za ubistvo Danke umro nasilnom smrću
Foto: Tanjug | Tužilac komentarisao tvrdnje da je brat osumnjičenog za ubistvo Danke umro nasilnom smrću

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru Miodrag Canović rekao je za Tanjug da još uvijek nije stigao zapisnik o izvršenoj odbukciji tijela Dalibora D, brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, kao i da nije pročitao navode medija da je on preminuo nasilnom smrću.

Pojedini mediji danas su objavili vijest da je obdukcija pokazala da je brat Dejana D., Dalibor D. koji je preminuo tokom policijskoj zadržavanja preminuo nasilnom smrću, međutim u tužilaštvo još uvijek nije stigao zapisnik o izvršenoj odbukciji koja će pokazati uzrok smrti, prenosi Tanjug.

Dalibor D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gdje je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije tijelo dvogodišnje djevojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije