Ex -Yu

Pratite nas na Google news

U Hrvatskoj uhapšen član crnogorske mafije

U Hrvatskoj uhapšen član crnogorske mafije
Foto: N.N. | Ilustracija
Tanjug

ZAGREB - U Slavonskom Brodu uhapšen je pripadnik crnogorske mafije za koga mediji u Hrvatskoj navode da je "jak" i da je preživio četiri atentata.

Kako prenose hrvatske Vijesti, radi se o Milošu Radonjiću, koga je hrvatska policija uhapsila na osnovu potjernice podgoričkog Interpola.

On je uhapšen u četvrtak u hotelu u kojem je odsjeo, kako se navodi, razlog za njegovo hapšenje su falsifikovani dokumenti pomoću kojih je namjeravao da izvadi pasoš u Novoj Gradišci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije