Ex -Yu

U Podgorici ubijen Veselin Kalezić

U Podgorici ubijen Veselin Kalezić
Foto: Ilustracija | U Podgorici ubijen Veselin Kalezić

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da je u Podgorici danas popodne ubijen muškarac čiji su inicijali V.K. (47) i da se za počiniocem intenzivno traga, a podgoričke "Vijesti" su javile da je riječ o Veselinu Kaleziću koji važi za bezbjednosno interesantno lice.

Ubistvo se dogodilo u podgoričkom naselju Stari aerodrom u 17.30 časova, a nedugo potom u selu Botun u Zeti pronađen je zapaljen automobil.

Iz Uprave policije navode da je u toku uviđaj, kao i policijsko-tužilačke mjere i radnje na rješavanju ovog krivičnog djela.

"Policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica, zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva V.K. (47) koje je danas počinjeno u Podgorici", navodi se u saopštenju iz crnogorske Uprave policije.

Mediji prenose da je Kalezić već osuđivan zbog različitih krivičnih djela, kao i zbog ubistva u centru Podgorice sredinom devedesetih godina prošlog vijeka.

Takođe, hapšen je jer je u Podgorici napao pripadnika Interventnog voda policije, ali i zbog bacanja bombe ispred kuće bivše djevojke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije