Ex -Yu

U tužilaštvo stigao obdukcioni nalaz brata osumnjičenog za ubistvo Danke

U tužilaštvo stigao obdukcioni nalaz brata osumnjičenog za ubistvo Danke
Foto: Pixabay | U tužilaštvo stigao obdukcioni nalaz u slučaju smrti Dalibora Dragijevića

ZAJEČAR - U Više javno tužilaštvo u Zaječaru stigao je zapisnik o izvršenoj odbukciji tijela Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koji je preminuo u policiji tokom zadržavanja.

Obdukcioni zapisnik je sačinio Institut za sudsku medicinu u Beogradu, koji će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, saopšteno je iz tog tužilaštva, prenosi Tanjug.

Pojedini mediji su u petak objavili vijest da je odbukcija pokazala da je brat Dejana D, Dalibor D. koji je preminuo tokom policijskoj zadržavanja preminuo nasilnom smrću. Dalibor D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gdje je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije tijelo dvogodišnje djevojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije