Ex -Yu

Ubistvo Jelene Marjanović i na TV ekranima, najavljeno snimanje serije

Ubistvo Jelene Marjanović i na TV ekranima, najavljeno snimanje serije
Foto: N.N. | Ubistvo Jelene Marjanović i na TV ekranima, najavljeno snimanje serije

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića, koji je, kako je najavio, u martu početi snimanje nove serije "Pjevačica".

"Scenario će raditi Nataša Drakulić sa timom saradnika. Pokušaćemo da otkrijemo šta se desilo na nasipu. Donijećemo novi žanr na male ekrane. I pokazati svijet bijelih magova i vračeva", otkrio je reditelj na konferenciji za medije.

Ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović - pitanje je koje se najčešće postavljalo u medijima od proljeća 2016. U Višem sudu u Beogradu počelo je "suđenje decenije". Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, koji je optužen za ubistvo, izjasnio se nakon čitanja optužnice, da nije kriv.

Jelena je nestala 2. aprila 2016, a po pronalasku njenog tijela, na njenoj ruci nije bilo burme, koju inače nikada nije skidala.

Prema optužnici, Zoran Marjanović je sa sada pokojnom suprugom i maloljetnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino povjerenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu, a potom je, po navodima u optuznici, u kanalu ubio.

Nova serija biće samo inspirisana ovim događajem, a premijera će biti najvjerovatnije tek na jesen 2020. godine.

(Novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije