Ex -Yu

Uhapšen bivši robijaš koji je juče udario taksistu

Uhapšen bivši robijaš koji je juče udario taksistu
Foto: Ilustracija | Uhapšen bivši robijaš koji je juče udario taksistu

BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva danas je uhapšen Vuk D. (37) iz Zemuna zbog sumnje da je u srijedu jednom taksisti prijetio, a kasnije drugog i udario pa pobjegao.

Sumnja se da je Vuk D, koji je ranije osuđivan za ubistvo, prijetio taksisti iz svog automobila i pratio ga od Brankovog mosta do Omladinskih brigada, te da je kad su stigli drugi taksisti u pomoć i prepriječili mu put izašao iz kola, udario jednog od njih i pobjegao.

Portparol tužilaštva Ivan Marković rekao je Tanjugu da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Prema saznanjima "Blica", u pitanju je Vuk Danilović koji je poznat organima reda zbog ubistva Miloša Ostojića, zločina koji se dogodio u februaru 2008. godine. Naime, utvrđeno je da je Danilović, tada dvadesetpetogodišnjak, podstrekao na zločin Nebojšu Đorđevića.

Danilović i Ostojić su, kako saznaje "Blic", imali zajednički narko-biznis. Danilović je nabavljao drogu od Ostojića, a zatim je preprodavao u Beogradu i Austriji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije