Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Uhapšen maloljetnik zbog pokušaja ubistva

Uhapšen maloljetnik zbog pokušaja ubistva
Foto: N.N. | Uhapšen maloljetnik zbog pokušaja ubistva
Srna

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg Nikšićanina zbog sumnje da je danas nožem pokušao da ubije osamnaestogodišnjeg Baranina u blizini srednje škole u Baru.

Iz crnogorske Uprave policije je saopšteno da je muškarac čiji su inicijali M.T. prilikom fizičkog obračuna nožem u stomak ranio muškarca P.Ž.

Povrijeđeni je prevezen u Opštu bolnicu u Baru gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

O svemu je obaviješten viši državni tužilac u Podgorici koji je naložio privođenje M.T. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije