Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Uhapšen mladić zbog pokušaja silovanja na Vračaru

Uhapšen mladić zbog pokušaja silovanja na Vračaru
Foto: Ilustracija | Uhapšen mladić zbog pokušaja silovanja na Vračaru
Tanjug

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje u pokušaju i više krivičnih djela polno uznemiravanje, saopstio je danas MUP Srbije.

On je osumnjičen da je 18. oktobra, na teritoriji gradske opštine Vračar, pokušao da siluje maloljetnu žensku osobu.

Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije